Hondenuitlaatservice - Poseren met de honden
Persoonlijk

Over mij

Mijn naam is Amber Kersch, ik ben 29 jaar en ik ben eigenaar van Hondenuitlaatservice Hond en Welzijn Westland. In 2016 heb ik mijn masterdiploma Orthopedagogiek behaald aan de Universiteit van Leiden. Na mijn studie heb ik gewerkt als ambulant begeleider van mensen met een autisme spectrum stoornis. Tijdens dit werk had ik echter het gevoel dat er iets miste. Na veel nadenken kwam ik erachter dat het werken met dieren (of de combinatie van mensen en dieren) iets was waar ik echt voor wilde gaan.

Mijn hele leven heb ik al een passie voor dieren, waarbij het contact met honden mij vooral erg goed af gaat. Ik ben opgegroeid met verschillende honden, allemaal asiel- of herplaatsingshonden, en heb inmiddels zelf ook een hond. Mijn hondje heet Lela ze is ongeveer 6 jaar oud en komt uit een asiel in Spanje. Omdat binnen mijn studie de focus veel heeft gelegen op het ondersteunen bij het hebben van een zo gelukkig mogelijk leven voor cliƫnten en omgeving is dit ook mijn doel voor dieren. Ik heb meegelopen met twee verschillende hondenuitlaat- en opvangservices. Hier heb ik veel van geleerd en heb ik ervaring opgedaan met honden van verschillende rassen, leeftijden en gemoedstoestanden. Daarnaast heb ik veel research gedaan over hondenpsychologie. Ik ben erachter gekomen dat dit is waar ik blij van word en doe het dan ook met heel veel plezier.

Ik werk graag met een laagdrempelige manier van communiceren en sta altijd open voor vragen en opmerkingen. Zolang het ervoor zorgt dat u en uw hond tevreden zijn hoor ik graag wat ik nog meer voor u kan doen!

Interesse? Neem nu snel
contact op!